Witte tanden geven gezond aanzien

voor en na behandeling tanden blekenVaak zien we het: de parelwitte tandpasta smile bij de reclame’s voor tandpasta. Natuurlijk zijn dergelijke reclame’s een overdrijving van de werkelijkheid en kan niemand zulke schitterende stralend witte tanden van zichzelf krijgen enkel en alleen door het gebruiken van een bepaald soort tandpasta. En toch doet het iets met ons. Het geeft de indruk van een gezond en vitaal mens dat zich gelukkig en zelfverzekerd voelt. Daar is wel iets voor te zeggen. Want het staat onomstotelijk vast dat witte tanden bijdragen aan meer zelfvertrouwen en ook geven ze de indruk van gezondheid. En witte tanden liggen binnen ieders bereik.

Gele tanden

We kennen het allemaal. Bij het verstrijken van de jaren worden onze tanden steeds minder wit. Vaak worden ze zelfs echt geel. Bij de een is dat erger dan bij de ander. Roken is een echte boosdoener, maar sommige mensen kunnen ook zonder te roken een erg geel gebit krijgen. Dat kan voor veel mensen een gevoel van schaamte geven en het komt maar al te vaak voor dat zij er maar liever een gewoonte van maken om hun tanden bedekt te houden in gezelschap. Wat uiteraard niet zo makkelijk is, want spontaan lachen is er dan niet bij. Gele tanden kunnen er dan voor zorgen dat mensen enorm onzeker van zichzelf worden. Maar ook voor wie zich niet anders gedraagt om zijn tanden in gezelschap, kunnen gele tanden een behoorlijke ergernis zijn. Er zijn mensen die zelf tanden bleken en allemaal huismiddeltjes proberen om hun tanden witter te krijgen. Zout, soda en andere middelen die het glazuur aantasten. Het is niet aan te raden om zelf op die manier je tanden te gaan bleken, want wanneer het glazuur is aangetast krijgen bacteri├źn volop de ruimte en is het gebit snel geru├»neerd. Ook zullen de tanden dan nog sneller geel worden omdat het glazuur de tanden niet meer beschermt. Gebruik hier dus nooit huismiddeltjes voor.

Meer zelfvertrouwen

Je kunt heel goed zelf je tanden bleken lezen we op Tanden Bleken Gids. Daarvoor zijn uitstekende middelen te bestellen. Deze zijn 100% veilig en het is niet duur. Ook is het weinig werk voor een goed resultaat. Het is bewezen dat mensen met witte tanden een beter gevoel van zelfvertrouwen krijgen in het contact met anderen. En ze worden ook gezonder ingeschat door andere mensen. Hun lacht ziet er stralender uit. En het geeft jezelf ook een goed gevoel oom in de spiegel weer tegen die mooie witte tanden aan te kijken. Je wordt er vrolijk van en je hebt gewoon zin om veel te lachen zodat je witte gebit goed te zien is. De middelen die je ervoor kunt gebruiken tasten het glazuur niet aan zodat je niet bang hoeft te zijn dat je gebit hier niet meer door beschermd wordt. En de tanden blijven langere tijd wit zodat je het ook niet heel vaak hoeft te doen. Een groots resultaat dus voor weinig geld dat heel weinig van je tijd en energie vraagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *